recrutare personal horeca strain

Personal HoReCa

Segmentul HoReCa din Romania se confrunta cu o criza acuta de personal din cauza emigrarii masive a personalului calificat roman in tarile din U.E. si afaceri profitabile din industria HoReCa se inchid din cauza lipsei de personal.

 
 
Pentru comenzi sau informatii – 0735919133
 
 

Dorim in acest sens sa va punem la dispozitie personalul calificat de care aveti nevoie, detinem in acest sens o baza de date cuprinzatoare precum si specialisti care pot cauta pentru dvs. personalul solicitat intr-un interval de timp rezonabil.

Ce trebuie sa stii

memoriu-tehnic

Ne ocupam de toate formalitatile pentru ca angajarea personalului strain sa fie facuta confom legislatiei in vigoare.

memoriu-tehnic

Forta de munca importata de agentia noastra poate ocupa functii de bucatar, ajutor de bucatar, shaormar, personal curatenie, vanzator, ospatar, barman, lucrator comercial, pizzar, spalator vase, precum si alte activitati conexe segmentului HoReCa

memoriu-tehnic

Apeland la serviciile noastre aveti optiunea sa selectati lucratoari din tari cum ar fi Romania, Republica Moldova

memoriu-tehnic

Asiguram si calificare la locul de munca conform cerintelor clientilor.

 

Specialistii nostri sunt atenti si minutiosi in activitatile de recrutare pe care le efectueaza, incluzand in randul potentialilor candidati doar persoane care prezinta un grad de seriozitate si experienta decent pentru a putea fi propusi dvs

Din aceste motive punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea sa angajeze personal horeca strain prin intermediul agentiei noastre de recrutare. Ne ocupam de toate formalitatile legale ca angajatii straini sa poata fi incadrati in munca conform legii in vigoare.

Avantaje angajare personal horeca strain

  • Seriozitate
  • Disponibilitate pentru ore suplimentare
  • Dorinta de munca
  • Disponibilitate de pliere pe cerintele anjatorului
  • Predictibilitate
  • Costuri reduse cu forta de munca

In plus fata de competitorii nostri va oferim o serie de avantaje foarte utile firmei dvs, astfel viitorul angajat poate veni la pachet cu:

  • servicii de medicina muncii ( coprocultura si coproparazitologic) asigurate de firma noastra iar la solicitarea expresa a angajatorului , cu acordul candidatului se poate oferi un profil psihologic complet, fiindu-i aplicata o baterie de teste psihologice pentru a releva profilul emotional si aptitudinal al viitorului angajat, facand astfel posibila o integrare mai usoara in colectiv. La cererea angajatorului pot fi realizate servicii complete ce tin de sanatatea si securitatea in munca – SSM

  • pentru personalul adus din alte localitati sau care nu detine spatii de locuit, firma noastra sepoate ocupa de gasirea unor spatii de cazare pentru viitorul angajat In acest fel firma dvs. economiseste timp si se poate ocupa mai eficient de activitatile zilnice ale afacerii, in contextul unei cresteri acerbe a concurentei si a conditiior impuse.

Tot ce trebuie sa faceti Dvs. este se ne contactati, iar noi ne vom asigura sa gasim solutia potrivita pentru afacerea Dvs. Colaborand cu agentia noastra aveti garantia ca forta de munca calificata nu o sa mai fie un impediment pentru afacerea Dvs!