recrutare personal horeca strain

Recrutare Personal Horeca Roman si Strain

Segmentul horeca din Romania se confrunta cu o criza acuta de personal din cauza emigrarii masive a personalului calificat roman in tarile din Uniunea Europeana. Este foarte bine cunoscut faptul ca afaceri profitabile din industria alimentatiei publice se inchid zilnic din cauza lipsei personalului calificat.

 
 
Pentru comenzi sau informatii – 0724989090
 
 

Alte aspecte care pun in dificultate orice manager de afacere din industria horeca, sunt seriozitatea si dorinta de munca a personalului existent in acest moment in piata muncii. Nu putine sunt exemplele cand angajatii nu s-au mai prezentat la serviciu din senin fara sa anunte conducerea sau cand acestia nu si-au indeplinit corespunzator atributiile de serviciu aducand astfel prejudicii de imagine si prejudicii materiale angajatorului.

Ce trebuie sa stii

memoriu-tehnic

Ne ocupam de toate formalitatile pentru ca angajarea personalului strain sa fie facuta confom legislatiei in vigoare.

memoriu-tehnic

Forta de munca importata de agentia noastra poate ocupa functii de bucatar, ajutor de bucatar, shaormar, personal curatenie, vanzator, ospatar, barman, lucrator comercial, pizzar, spalator vase etc.

memoriu-tehnic

Apeland la serviciile noastre aveti optiunea sa selectati lucratoari din tari cum ar fi Romania, Republica Moldova, Vietnam, Nepal, Filipine, Sri Lanka, Pakistan, Indonezia,

memoriu-tehnic

Asiguram si calificare la locul de munca conform cerintelor clientilor.

 

Lucrand cu personal strain aveti siguranta ca nu o sa treceti prin astfel de scenarii pentru ca viza de lucru pe care acestia o au este conditionata de contractele pe care le au cu agentia noastra de recrutare si cu firma Dvs. ca angajator.

Din aceste motive punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea sa angajeze personal horeca strain prin intermediul agentiei noastre de recrutare. Ne ocupam de toate formalitatile legale ca angajatii straini sa poata fi incadrati in munca conform legii in vigoare. Puteti opta pentru personal din Asia / India din tari cum ar fi Vietnam, Nepal, Filipine, Sri Lanka, Indonezia etc sau din Republica Moldova.

Avantaje angajare personal horeca strain

  • Seriozitate
  • Disponibilitate pentru ore suplimentare
  • Dorinta de munca
  • Disponibilitate de pliere pe cerintele anjatorului
  • Predictibilitate
  • Costuri reduse cu forta de munca

Personalul strain recrutat de agentia noastra poate ocupa functii cum ar fi: bucatar, ajutor de bucatar, shaormar, personal curatenie, vanzator, ospatar, barman, lucrator comercial, pizzar, spalator vase, etc. In anumite situatii se poate prezenta si dovada echivalata conform legii ca personalul a urmat cursuri de formare profesionala pentru locul de munca pentru care aplica. In cazul in care locul de munca vacant necesita o specializare suplimentara acesta poate fi facuta la locul de munca cu ajutorul unui translator pus la dispozitia Dvs. de agentia noastra sau unul angajat chiar de Dvs.

Tot ce trebuie sa faceti Dvs. este se ne contactati, iar noi ne vom asigura sa gasim solutia potrivita pentru afacerea Dvs. Colaborand cu agentia noastra aveti garantia ca forta de munca calificata nu o sa mai fie un impediment pentru afacerea Dvs!

 

Comanda Serviciu
Open chat
1
Contacteaza-ne Rapid Si Simplu Direct Pe Whatsapp!!!

Sau

Ne Poti Suna La: 0762601646 / 0720418312 / 0747909083

Pentru a incepe o discutie pe Whatsapp cu unul din operatorii nostri apasa butonul din dreapta jos ➘➘➘
Powered by