negatie isu

Negatie ISU 2024

Conform legislatiei in vigoare, actualizata la data de 22/05/2024, operatorii economici din industria alimentara care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu mai mic de 200 mp, suprafata desfasurata, au nevoie de o negatie isu pentru obtinerea acordului de functionare emis de Primarie pe raza careia isi desfasoara activitatea.

Aceeasi negatie se impune si pentru alti operatori comerciali din industria non-alimentara care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu comercial mai mic de 600 mp. ( de exemplu: magazin haine, birouri, camin batrani, coafor, salon intretinere corporala, frizerie, spalatorii auto, service auto, cabinet stomatologic, orice tip de magazin cu vanzare cu amanuntul sau angro etc.)

De exemplu, o persoana juridica care are punctul de lucru in Bucuresti, va solicita negatia isu de la I.S.U Bucuresti. Acest punct de vedere emis de Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta se obtine dupa depunerea unei documentatii destul de complexe care include printre altele si un memoriu tehnic complex.


Procesul de obtinere a unui punct de vedere emis de Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta, pe raza caruia va desfasurati activitatea comerciala, este un proces destul de complex care poate provoca intarzieri considerabile daca nu este executat asa cum solicita legislatia in vigoare si organele abilitate. Din acest motiv va recomandam sa apelati la serviciile noastre pentru intocmirea actelor necesare pentru obtinerea negatiei isu.

Solicitarea unui punct de vedere emis de isu se poate face doar de administratorul firmei sau de un tert imputernicit de acesta. Asa cum enuntam mai sus, pe langa memoriu tehnic complex, este necesara si o cerere negatie isu. Nu exista un model universal de documentatie isu pentru ca, fiecare afacere are particularitatile si probleme sale. Toate documentatiile se fac de la 0 strict pe activitatea beneficiarului.

Negatie ISU Bucuresti

Desi serviciile noastre se adreseaza tuturor clientilor la nivel national, acordam o atentie sporita clientilor din Bucuresti si Ilfov. Acest lucru se intampla datorita unor tragedii care au marcat opinia publica (de exemplu incendiul de la Colectiv sau abuzurile din caminele de batrani). Aceasta atentie sporita nu se traduce intr-o neglijare a clientilor din alte orase cum ar fi Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi etc. Tratam egal si cu profesionalism toti clientii indiferent de marime sau de orasul unde isi desfasoara activitatea.

In cazul in care ai nevoie de o negatie isu nu ezita sa ne contactezi folosind numerele de telefon, adresele de email sau formularul de comanda de mai jos.