autorizare rulota fast-food mobil

Autorizare restaurant / fast-food / magazin alimentar

Cu ce va putem ajuta?

 

Ce trebuie sa stii!

Toate serviciile listate mai sus se pot face cu firma noastra. Toate serviciile listate mai sus, in totalitatea lor sau partial, sunt necesare pentru obtinerea autorizatiilor emise de DSV, DSP si Primarie. Exemplu: Daca doriti sa deschideti si sa autorizati un restaurant, aveti nevoie din lista de mai sus de contractul de neutralizare deseuri sncu, contractul de uleiuri uzate, planul haccp, memoriu tehnic (dupa caz), contractul de deratizare, unul sau mai multe separatoare de grasimi (dupa caz), contractul de medicina muncii, cursurile de igiena, evaluarea riscurilor SSM, buletinul PRAM. Acelasi set de documente se aplica si in cazul in care doriti deschiderea si autorizarea unei rulote fast-food sau a unui fast-food mobil.

In cazul in care doriti sa deschideti si autorizati un magazin alimentar, aveti nevoie doar de o parte din serviciile listate mai sus. In aceasta situatie aveti nevoie de contractul de neutralizare deseuri sncu, documentatia haccp, memoriu tehnic (dupa caz), contractul de deratizare, contractul de medicina muncii, evaluarea riscurilor SSM, buletinul PRAM.

Pe langa domeniile de activitate enumerate mai sus, adica restaurante, fast-food-uri, magazine alimentare, intocmim documentatii in vederea autorizarii si functionarii in legalitate si pentru alte domenii de activitate, din alimentatia publica, cum ar fi: macelarii, depozite alimentare, fabrici, linii de procesare, producatori bauturi alcoolice si non-alcoolice, in principiu orice activitate cuprinsa in spectrul alimentatiei publice asa cum este definita de legislatia in vigoare

Procesul de autorizare variaza de la caz la caz si se complica pentru activitatile care nu sunt clar reglementate de legislatie sau care se afla intru-un vid legislativ. Cel mai relevant exemplu ar fi rulotele mobile fast-food sau containarele de tip fast-food mobil amplasate in cadrul evenimentelor de street food sau in alte imprejurari. Desi elementul definitoriu al acestui tip de activitate il reprezinta mobilitatea, legislatia actuala din Romania trateaza aceste unitati mobile ca unitati de alimentatie publica fixe. Acest lucru nu inseamna ca acest tip de activitate nu se poate autoriza, acest aspect se traduce intr-o autorizare putin mai dificila.

Apeland la serviciile nostre, aveti garantia obtinerii autorizatiilor necesare activitatii Dvs. rapid si ieftin. Pentru comenzi sau informatii nu ezitati sa ne contactati. Multumim.