curatare separator grasimi

Servicii curatare separator grasimi

Datorita vastei experiente in domeniu, oferim clientilor nostri cele mai calitative servicii de curatare separatoare de grasimi de pe piata. Daca nu sunt igienizate corespunzator separatoarele de grasimi se pot transforma in bombe bacteriologice si sursa de mirosuri urate. Si mai periculoase sunt separatoarele de grasimi montate sub chiuveta in bucatariile restaurantelor in cazul in care acestea sunt neglijate si nu sunt curatate corespunzator.

Au existat cazuri cand bacteriile dezvoltate in separatorul de grasimi au contaminat produse alimentare care ulterior au fost servite clientilor si care au provocat toxiinfectii alimentare. De asemenea, nu putine sunt cazurile cand mirosurile urate provenite din separatoarele de grasimi s-au transformat in amenzi usturatoare sau clienti pierduti.

curatare separator grasimi

Din aceste motive am creat o echipa specializata in curatarea si igienizarea separatoarelor de grasimi. Tot ce trebuie sa faceti, este sa ne contactati, iar echipa noastra se va deplasa la sediul firmei Dvs. Separatoarele se vor demonta si vor transportate si igienizate intr-un mediu controlat la sediul firmei noastre. In acest interval, cat separatoarele sunt supuse procesului de igienizare, vom lua toate masurile ca activitatea Dvs. sa nu fie afectata. Dupa curatare separatoarele vor fi remontate gratuit si se va elibera un raport de igienizare care sa ateste in fata autoritatilor competente faptul ca separatorul nu mai prezinta un risc bacteriologic si ca functioneaza in parametri normali.

Pretul operatiunii de igienizare este determinat de volumul separatorului de grasimi si gradul de incarcare a acestuia. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati folosind datele de contact sau formularele de comanda.