autorizare camin de batrani

Autorizare Camin De Batrani – DSP DSV ISU 2023

Datorita evenimentelor recente, autoritatile au declansat la nivel national o serie de controale drastice menite sa scoata la suprafata si sa traga la raspundere, acolo unde este cazul, unitatile de ingrijire batrani si persoane vulnerabile aflate in incapacitate de a se ingriji singure, care nu respecta legislatia in vigoare.

Tocmai din acest motiv venim in ajutorul caminelor de batrani, centrelor de ingrijire persoane vulnerabile sau alti operatori economici care se incadreaza in domeniul de activitate definit de CAEN 8730 – Activități ale caminelor de bătrâni si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure.


Procesul de autorizare DSP DSV ISU pentru caminele de batrani sau centrele de ingrijire persoane vulnerabile difera in functie de modul de organizare si modul de functionare. Astfel, pentru o incadrare corecta va recomandam sa ne contactati si ne furnizati o serie de informatii despre cum va desfasurati activitatea.

 

 

Autorizatii Camin De Batrani DSP

Directia de Sanatate Publica este principala institutie care autorizeaza operatorii economici care au ca obiect de activitate cazarea si ingrijirea persoanelor aflate in incapacitate de a se ingriji singure. Pentru obtinerea autorizatiei sanitare de functionare, unitatea trebuie sa fie dotata si utilata corespunzator si este necesara intocmirea unei documentatii tehnice (memoriu tehnic complex) conform cerintelor din lege.

Oferim clientilor nostri, consultanta completa pentru dotarea si utilarea corespunzatoara a spatiilor de cazare, ingrijire si servire masa conform normelor din legislatia in vigoare. De asemenea, intocmim si depunem dosarul complet la DSP in vederea obtinerii rapide a autorizatiei sanitare de functionare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati iar noi ne vom ocupa de intreg procesul de autorizare DSP.

Autorizare Cantina Camin de Batrani DSV

In cazul in care in unitate Dvs. se serveste si masa acestor persoane vulnerabile, legea impune ca unitatea Dvs. sa treaca prin procesul de autorizare DSVSA. Cantina unitatii trebuie autorizata DSV indiferent daca unitatea beneficiaza de bucatarie proprie sau alimentele sunt livrare in regim de catering.

Colaborand cu firma noastra aveti garantia obtinerii rapide si la un pret rezonabil, a autorizatiei sanitar-veterinare pentru cantina unitatii Dvs. de cazare si ingrijire persoane vulnerabile.

Negatie ISU Camin Batrani

Legea impune ca unitatile de cazare si ingrijire batrani si/sau persoane vulnerabile care isi desfasoara activitatea in spatii cu suprafata totala mai mica de 600 mp sa obtina un punct de vedere emis de Inspectoratul Pentru Situatii De Urgenta pe raza caruia isi desfasoara activitatea economica.

Pentru obtinerea acestei negatii emise de ISU, legea impune intocmirea unor documentatii tehnice destul de complexe. Serviciile noastre includ atat intocmirea acestor documentii cat si depunerea lor si formalitatile complete la ISU.

Pentru comenzi sau informatii nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti contacta pe Whatsapp, email sau telefonic.