despre noi

Despre noi

 

Sterisin Service SRL este o companie specializata in autorizarea societatilor comerciale care isi desfasoara activitatea in industria alimentara si non-alimentara. Oferim servicii complete de la A-Z pentru persoanele juridice care activeaza in industria alimentara si non-alimentara.

De asemenea oferta noastra include servicii si produse care se adreseaza si altor societati comerciale care activeaza in diferite domenii de activitate cum ar fi spalatorii auto, service-uri auto, platforme industriale, benzinarii, parcuri de dezmembrari, rafinarii, unitati tehnologice de productie, fabrici, unitati de ambalare si procesare etc.

Colaborand cu noi aveti garantia unor servicii de calitate, oferite de profesionisti cu experienta in domeniu. In colaborarea cu firma noastra, clientul se va bucura de un grad ridicat de personalizare a serviciilor si produselor. Va invitam sa consultati harta de mai jos pentru a afla daca orasul Dumneavoastra este acoperit de serviciile noastre si sa ne contactati, iar noi ne vom ocupa integral de procesul de autorizare al firmei Dvs. si de colectarea deseurilor.

 
 

Harta centre STERISIN SERVICE SRL (click pentru a mari harta)

 
autorizatie dsv magazin alimentar
 
Nota:

Zonele/judetele/orasele marcate pe harta cu logo-ul firmei deschiderea unui magazin mixt reprezinta centrele noastre nationale. Daca societatea Dumneavoastra se afla in una din aceste zone, ne puteti contacta cu incredere.