pompa submersibila apa

Pompa submersibila apa murdara

Pompa submersibila apadef. echipament electric sau mecanic scufundat in apa murdara sau apa curata special conceput pentru pomparea de lichide din subteran sau suprateran la presiune ridicata. Aceste pompe pot fi folosite atat pentru pomparea apei curate cat si pentru pomparea apei murdare.

Pompele submersibile se impart in mai multe categorii in functie de domeniul in care sunt folosite si exploatate. De obicei aceste echipamente sunt confectionate din inox sau fonta si sunt impermeabile avand in vedere ca intreg corpul pompei este scufundat in lichid. Astfel mai jos puteti gasi principalele categorii de pompe submersibile:

  • Pompa submersibila apa murdara cu tocator
  • Pompa submersibila apa murdara fara tocator
  • Pompa submersibila apa curata

Pompa submersibila apa murdara cu tocator

Pompele submersibile pentru apa murdara cu tocator sunt echipamente specializate pentru pomparea apelor contaminate cu impuritati de dimensiuni medii si mari. In anumite situatii atunci cand apele uzate sunt contaminate cu resturi vegetale, dejectii sau alti contaminanti o pompa fara tocator nu ar putea sa pompeze eficient aceste ape contaminate fapt ce va duce la avarierea pompei.

Tocatorul are rolul de a macina impuritatile si de a le aduce la o dimensiune suficient de mica incat sa poata trece de sorbul pompei fara a infunda si avaria echipamentul. De obicei tocatorul pompelor submersibile heavy-duty este confectionat din otel carbon si sunt foarte rezistente si fiabile.

Ce trebuie sa stii!

Pompele submersibile se livreaza insotite de toate documentele impuse de legislatia in vigoare.

Pompele se pot livra oriunde in tara in maxim 48 de ore prin intermediul curierului rapid.

Asiguram transport GRATUIT la nivel national*

Comercializam atat pompe submersibile standard cat si solutii personalizate pentru clientii nostri.

Pompele pentru ape murdare cu tocator se folosesc de obicei pentru evacuarea apelor din bazinele / basele colectoare care sunt sub nivelul tevilor de canalizare / colectare ale plaformelor industriale, parcarilor sau orice alt tip de activitate generatoare de ape uzate contaminate cu impuritati medii si mari

De asemenea pompele cu tocator se pot folosi si pentru pomparea apelor uzate din fosele septice, haznale sau statii de epurare ape menajere. In exploatarea acestor echipamente exista si restrictii, pompele pentru ape murdare cu tocator nu pot toca sarme, pietre, sfori, materiale plastice de mari dimensiuni, obiecte sanitare din bumbac, scutece, etc. Aceste deseuri anterior mentionate pot duce la griparea si avarierea echipamentului si implicit pierderea garantiei.

Un alt aspect important este dimensionarea corecta a pompei in functie de situatia Dvs. Subdimensionarea pompei se traduce in supra solicitarea acesteia si avarierea echipamentului. De asemenea, foarte importanta este si calitatea materialelor din care este fabricata pompa, din acest motiv am ales sa lucram doar cu producatori consacrati in domeniu cum ar fi Grundfos, Pedrollo, Dab, Ibo, Ruris, Zinith, Wilo, Tricomserv.

Acesti producatori ne livreaza direct atat produse standard cat si echipamente pe comanda conform cerintelor clientilor nostri. In cazul in care nu sunteti sigur ce echipament se potriveste pentru situatia Dvs. va recomandam sa ne contactati.

Pompele din oferta noastra sunt special cocepute pentru o exploatare intensa pentru pomparea apelor murdare contaminate cu hidrocarburi, grasimi vegetale si sau animale, dejectii, materii semi-solide din separatoarele de hidrocarburi, separatoarele de grasimi, fose septice, bazine colectare, base colectoare etc. Pompele mai pot fi folosite si pentru alte domenii de activitate cu o dimensionare corecta si cu o evaluare concreta a conditiilor de exploatare.

Intrebari frecvente puse de clientii nostri:

Intrebare: Transportul este gratuit oriunde in Romania?

Raspuns: Da, transportul este gratuit oriunde in Romania, atat timp cat nu sunt Km suplimentari pana la adresa clientului. In cazul in care pana la adresa clientului curierul rapid va percepe costuri suplimentare, putem asigura transportul gratuit doar pana in cel mai apropiat centru zonal al curierului.

Intrebare: Cum se dimensioneaza corect o pompa submersibila?

Raspuns: Pompele se dimensiuneaza in functie de cerintele din teren si normele legale in vigoare. Daca nu stiti exact de ce pompa aveti nevoie, va recomandam sa ne contactati.

Intrebare: De unde se pot achizitiona consumabilele necesare pentru mentenanta perioadica a pompelor?

Raspuns: Consumabilele pentru mententanta pompelor se pot achizitiona direct de la firma nostra.

Pompele pentru apa murdara nu necesita o monitorizare continua, ele sunt actionate automat printr-un plutitor sau printr-un tablou de comanda cu senzor de preaplin. In anumite cazuri, cand presiunea pe coloana trebuie sa fie constanta, se poate monta si un presostat.

Suplimentar se poate monta un sistem de monitorizare si alerta care sa informeze utilizatorul vizual si sonor cand pompa intra in supra sarcina, cand tocatorul se gripeaza sau cand echipamentul de pompare nu mai funtioneaza

Este foarte important ca pompele submersibile pentru ape murdare dotate cu tocator sa fie dimensionate corect in functie de conditiile de exploatare. De exemplu, presiunea maxima a pompei, masurata in Bar, se alege in functie de adancimea maxima de pompare. De asemenea puterea motorului infuenteaza debitul si volumul apei pompate.

Echipamentele de pompare apa murdara se pot alimenta la curent monofazat 240V sau trifazat 380V. Pompele din oferta noastra se pot achizitiona individual sau sub forma unui kit complet.

Pompa submersibila apa murdara fara tocator

Pomele submersibile pentru apa murdara fara tocator sunt echipamente de pompare destinate evacuarii apelor contaminate cu impuritati mici, din medii controlate cum ar fi beciuri, cuve spalare, cisterne etc. Aceste pompe de apa nu sunt destintate unei utilizari intense, ele sunt concepute pentru o utilizare periodica.

Aceste echipamente de pompare pot pompa apele contaminate cu impuritati pana la o anumita dimensiune in functie de specificatiile fiecarui producator si sunt concepute in special pentru apele murdare contaminate cu nisip si / sau pamant.

De asemenea aceste pompe se mai folosesc si la evacuarea apei contaminate cu sare folosita de statiile de dedurizare in ciclurile de regenerare. Aceste echipamente se pot controla manual prin conectarea la o sursa de energie electrica sau automat daca sunt prevazute cu un flotor extern sau intern ( integrat in corpul pompei).

Pompele submersibile pentru apa murdara fara tocator sunt confectionate de obicei din plastic si / sau metal,cu conectori de refulare de diferite dimenisiuni (1 tol, 2 tol , etc). Debitul acestor echipamente variaza in functie puterea motorului si dimenisunea pompei si poate fi de 1 mc / ora, 2 mc / ora, 3 mc / ora, 5 mc / ora, 10 mc / ora, etc.

Pompele submersibile pot fi conectata la o sursa de curent monofazata sau trifazata in functie de specificatiile producatorului. Mai jos puteti gasi oferta noastra de pompe submersibile pentru apa murdara fara tocator. In cazul in care aveti nelamurile legate de echipamentul potrivit pentru situatia Dvs., va rugam sa ne contactati ca sa va putem ajuta sa faceti alegerea corecta.

Pompa submersibila apa curata

Pompele submersibile pentru apa curata sunt echipamente de pompare concepute pentru pomparea sub presiune a apei potabile sau menajare din puturi, fantani, bazine subterane etc. Aceste pompe se folosesc pentru alimentarea cu apa curenta a persoanelor juridice sau a persoanelor fizice care nu beneficiaza de un bransament de apa la reteaua centralizata a localitatilor sau care doresc sa suplimenteze sursa de apa existenta.

Aceste echipamente sunt controlate de obicei de un presostat extern sau de un tablou de comanda si cu ajutorul unui vas de expansiune, pot asigura o presiune constanta a apei pe coloana de furnizare in functie de setarile facute de beneficiar. Pompele submersibile pentru apa curata sunt de obicei confectionate din inox sau alte materiale inoxidabile.

Diferenta de calitate la aceste pompe de apa curata este data de materiale din care sunt confectionate pompele si de rezistenta la nisip si impuritati ale acestora.

Pompele submersibile pentru apa curata pot avea un singur motor electric sau pot a avea o configuratie alcatuita din mai multe motoare electrice supraetajate care pot asigura o rezistenta crescuta la nisip si un debit constant de apa.

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de pompe submersibile, atat pompe de calitate heavy-duty cat si pompe care tintesc in raportul calitate-pret pentru a veni in sprijinul tuturor clientilor nostri indiferent de bugetul pe care il au.

 
Oferta pompe submersibile apa murdara cu tocator


Pret: 549,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 5 l/s (18000 l/ora);

Putere motor: 550W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 10 m;

Ø Conectori: 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 5 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 589,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 6.94 l/s (25000 l/ora);

Putere motor: 2800W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 3000 rpm;

Inaltime maxima pompare: 20 m;

Adancime maxima absortie: 7 m;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 2 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 739,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 5.3 l/s (19200 l/ora);

Putere motor: 550W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 11 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 2 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 749,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 2.16 l/s (7800 l/ora);

Putere motor: 370W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 10 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 1¼”;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 4 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 779,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 22.22 l/s (80000 l/ora);

Putere motor: 750W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 10 m;

Adancime maxima absortie: 5 m;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 2 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

pompa-submersibila-ieftina

Pret: 819,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 7.5 l/s (27000 l/ora);

Putere motor: 750W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 14 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 5 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

ce-este-o-pompa-submersibila

Pret: 859,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 3.3 l/s (12000 l/ora);

Putere motor: 370W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 8 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 1½”;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 3 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 879,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 5.83 l/s (21000 l/ora);

Putere motor: 2900W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 25 m;

Adancime maxima absortie: 10 m;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 4 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 899,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 3.83 l/s (13800 l/ora);

Putere motor: 1100W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 10 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 5 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

pompe submersibile nisip

Pret: 899,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 3.33 l/s (12000 l/ora);

Putere motor: 2800W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 11 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 3 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 949,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 5 l/s (18000 l/ora);

Putere motor: 550W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 12 m;

Adancime maxima absortie: N/A;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 2 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL

Pret: 969,99 Ron (Tva inclus)

Debit maxim: 5 l/s (18000 l/ora);

Putere motor: 550W;

Alimentare: monofozata 230V;

Rotatii maxime motor: 2850 rpm;

Inaltime maxima pompare: 12 m;

Adancime maxima absortie: 18 m;

Ø Conectori (abs/ref) : 2″;

Transport GRATUIT: Da;

Tocator: Da;

Plutitor extern: Da;

Protectie termica motor: Da;

Stoc: 5 Bucati;

cos de cumparaturi COMANDA PRODUSUL