deratizare-dezinsectie

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie 2024

Legislatia in vigoare, la data de 23/05/2024, conditioneaza obtinerea autorizatiei de functionare pentru societatile comerciale de incheierea unui contract de deratizare dezinsectie si dezinfectie. Acest tip de contract se impune mai ales societatilor comerciale care activeaza in domeniu alimentatiei publice. Serviciile noastre se adreseaza atat societatilor comerciale cat si persoanelor fizice din Bucuresti sau Ilfov.

Conform Legii Nr. 344/31.05.2002 societatile comerciale care nu efectueaza deratizarea si dezinsectia periodica pot fi amendate cu o amenda incepand de la 2.000 RON si care poate ajunge pana la 8.000 RON in cazurile grave. Din acest motiv punem la dispozitia clientilor nostri servicii profesioniste de deratizare si dezinsectie la cele mai avantajoase preturi.

deratizare dezinsectie

Deratizare

Deratizarea reprezinta procesul prin care daunatorii reprezentati de rozatoare sunt eliminati pentru a preveni raspandirea unei game variate de boli si pentru a evita daunele provacate de acesti daunatori. Combaterea acestor daunatori trebuie efectuata in etape pe tot parcursul anului pentru o eficienta maxima.

Primavara si toamna reprezinta sezoanele propice pentru eliminarea acestor rozatoare datorita imputinarii resurselor de hrana si a temperaturilor variate. In mediu urban este necesar ca procesul de deratizare sa fie un proces permanent datorita multitudinii resurselor de hrana si a locurilor in care acesti daunatori se inmultesc.

Cum combatem acesti daunatori?

deratizare Capcane vii, statii de intoxicare cu momeala aferenta aplicate permanent

deratizare Statii de intoxicare interior(carton)

deratizare Statii de intoxicare exterior(plastic).

deratizare Se va folosi o momeala fixa sau mixta, din doua/trei sortimente de raticid

deratizare Capcane adeziv cu momeala si atractant

Metoda de interventie se va hotara de catre beneficiar in functie de bugetul acestuia si de evaluarea facuta de echipa noastra la fata locului.

Dezinsectie

Dezinsectia reprezinta procesul prin care daunatorii reprezentanti de speciile comune dar si rare de insecte sunt eliminati pentru a preveni raspandirea unei game variate de boli si pentru a preveni daunele provocate de acesti daunatori. Pentru o eficienta maxima in combaterea acestor daunatori recomandam repetarea periodica a tratamentelor.

Cum combatem acesti daunatori?

deratizare Pulverizare cu substanta de soc in zonele infestate

deratizare Pulverizare cu substanta de remanenta in zonele deschise

deratizare Pulverizare ULV (pulverizare electrica)

deratizare Pulverizare insecticid sub forma de abur (Fogger insecticide)

deratizare Folosirea insecticidelor gel