persoane fizice

Colectare ulei uzat persoane fizice

Conform unui studiu de impact realizat de firma noastra in colaborare cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, consumatorii casnici sunt cei mai mari generatori de ulei alimentar uzat.

Daca in cazul persoanelor juridice exista obligatia legala pentru montarea unui separator de grasimi sau dupa caz a unui separator de hidrocarburi pentru a opri aceste deseuri sa ajunga in sistemul de canalizare, din pacate, in cazul persoanelor fizice, 99% din aceasta cantitate de ulei comestibil folosit ajunge in canalizarile oraselor si apoi in sol si ape.

Mai jos, vom enumera cateva concluzii din studiul nostru de impact legat de efectele nocive ale uleiului de gatit folosit aruncat in canalizare:

reciclare uleiuri uzate Deterioreaza si infunda canalizarile. Costurile de reparatii si intretinere a canalizarilor se vor reflecta tot in buzunarul cetateanului, aceste costuri fiind prezente in factura pentru apa curenta.

reciclare uleiuri uzate Polueaza apa si solul. Un litru de ulei alimentar uzat polueaza un milion de litri de apa, atat cat consuma un adult in 14 ani de zile. De asemenea, un litru de ulei alimentar uzat aruncat pe sol, afecteaza fertilitatea acestuia pentru o perioada de 5 ani de zile, timpul necesar acestui deseu ca sa se descompuna.

reciclare uleiuri uzate Acest deseu este o sursa de energie alternativa. Uleiul alimentar uzat poate fi transformat in combustibili alternativi, creme, sapunuri sau lumanari. Neutralizarea sau aruncarea lui in canalizare reprezinta o risipa si costuri suplimentare pentru consumatorul casnic.

Din acest motiv firma noastra a pus bazele unui program care sa stimuleze utilizatorii casnici sa stranga uleiul comestibil uzat. Astfel, pentru fiecare litru de ulei alimentar uzat oferim 1 leu/litru sau la 5 litri de ulei vegetal uzat colectat oferim 1 litru ulei de floarea soarelui imbuteliat.Metoda de colectare
 

Individual: Uleiul uzat se va depozita la domiciliul clientului. Cantitatea minima pentru care ne vom deplasa la domiciliul Dvs. este de 20 litri. De asemenea asiguram si recipienti speciali pentru depozitarea uleiului de gatit folosit.

Recipient depozitare ulei uzat persoane fizice:
recipient stocare ulei uzat 2
 
 
Recipient 5 litri: dimensiuni-15×10 cm; volum-5 litri; culoare-transparent.
 
 
 

La comun: Uleiul uzat se va depozita intr-un spatiu comun (boxa, subsol). In momentul colectarii, banii vor fi predati persoanei desemnate de catre asociatia de proprietari. Cantitatea minima pentru care ne vom deplasa la Dvs. este de 50 litri. Asiguram de asemenea si recipienti pentru depozitarea uleiului vegetal uzat.

Open chat
1
Contacteaza-ne Rapid Si Simplu Direct Pe Whatsapp!!!

Sau

Ne Poti Suna La: 0762601646 / 0720418312 / 0747909083

Pentru a incepe o discutie pe Whatsapp cu unul din operatorii nostri apasa butonul din dreapta jos ➘➘➘