cum se curata un separator de grasimi

Cum se curata un separator de grasimi?

Separatoarele de grasimi din oferta noastra se curata foarte usor prin intermediul gurii de vizitare localizata in partea de sus a echipamentelor. Ele se pot curata mecanic, prin golire manuala sau prin vidanjare.

 

 

Separatoarele cu volum de pana in 150 litri se pot curata si in regie proprie cu conditia, ca deseurile din decantoarele de grasimi sa fie depozitate conform legii si predate spre distrugere catre o firma autorizata.

Decantoarele care depasesc 150 litri ca volum se curata prin vidanjare si se spala cu apa cu presiune si detergenti profesionali. Interventia in aceste echipamente cu personal necalificat poate duce la avarierea echipamentelor si pierderea garantiei sau la accidente de munca.

In cazul in care curatarea se face in regim propriu, beneficiarul are obligatia sa intocmeasca documentatia aferenta pocesului de colectare, transport si distrugere a deseurilor din separatoarele de grasimi si uleiuri.

Va recomandam sa apelati la serviciile noastre autorizate de curatare separatoare grasimi pentru avea garantia unei lucrari executate conform cerintelor legale. De asemenea dupa efectuare operatiunii de curatare, eliberam toate actele necesare pentru controalele efectuate de institutiile statului.