autorizatie dsv restaurant

Autorizatie DSV Restaurant 2024

Obtinerea autorizatiei DSV reprezinta primul pas, si cel mai important, pentru intrarea in legalitate si autorizarea unui restaurant. Pentru obtinerea autorizatiei DSVSA pentru restaurant, beneficiarul trebuie sa treaca printr-un proces birocatic destul de dificil.

Din acest motiv punem la dispozitia clientilor nostri servicii complete de autorizare dsv pentru restaurant, fast-food, bistro, snack-bar, catering, pizzerie sau orice alt domeniu de activitate din spectrul alimentatiei publice.

 

Practic, apeland la serviciile noastre, puteti achizitiona direct de la noi toate contractele si documentatiile tehnice (mai putin contractul de gunoi menajer) necesare pentru autorizarea dsvsa pentru activitatea de restaurant, fast-food, bistro, snack-bar, catering, pizzerie, etc. De asemenea ne putem ocupa integral sau partial, in functie de alegerea clientului, de procesul de obtinere a autorizatiei DSV.

Mai jos puteti gasi o lista cu actele necesare pentru obtinerea autorizatiei DSV pentru activitatea de restaurant. Toate contractele si documentatiile din lista de mai jos se fac direct cu firma noastra, noi fiind furnizori directi de servicii nu intermediari. De asemenea ne putem ocupa si de depunerea acestor acte la DSVSA si completarea corecta a formularelor specifice de autorizare la aceasta institutie.

Preturile pentru contractele si documentatiile tehnice din lista de mai jos este tot ceea ce platiti, noi NU avem comisioane sau costuri ascunse care se adauga peste pretul serviciilor din lista. Pentru comenzi sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Acte necesare autorizatie dsv restaurant

 
protan Contract neutralizare

agrement tehnic separator grasimi Separator grasimi

haccp Proceduri HACCP

memoriu-tehnic-justificativ Memoriu tehnic

deratizare2 Contract DDD

colectare ulei uzat Colectare uleiuri uzate

cursuri igiena Cursuri igiena

medicina muncii Medicina muncii
 

*ATENTIE: Toate serviciile/produsele de mai sus se pot achizitiona direct de la firma noastra, fara intermediari sau comisioane, beneficiind astfel de cel mai bun pret!!!